torstai 26. helmikuuta 2009

Tampere - Turku - Tukholma - Turku - Tampere ja oli siellä varmaan Maarianhaminakin, mutta meni ohi

Joonas: Viime viikonloppuna koko blogin henkilöstö Kokki-Saatanaa lukuunottamatta lähti impulsiivisesti seilaamaan Viking Isabella tavoitteenaan ilmeisesti saada blinejä. No, niitähän riitti, mutta lue toki mitä koko tämä kulinaristinen ristiretki piti sisällään!

june: Jaahas, olipas mahtipontinen intro. Sitä ennen ehdit turvallasi haistella miltä tämä kallis hiusshampoo ja hoitoaine hiuksissani tuoksuvat (ostin uudet, koska edelliset jäivät Vt:n tuolin alle), kertoa Ruotsissa asuvasta tädistäsi ja häipyä tupakalle.

Minä ilmaannuin siis perjantaina ravintola Semaforiin noin kaksi tuntia ennen laivamatkaa, koska antipasi pyysi minua baariin. Oli aika hauskaa, että baarissa oli myös eräs Lauri, joka piti minua ja antipasia sisaruksina, koska olemme kuulemma samannäköisiä. Antipasi oli heti mukana kusetuksessa, mutta teki ratkaisevan virheen sanoessaan minua hänen isosiskokseen josta suivaannuin ja lopetin leikin välittömästi.

Joka tapauksessa episodin seuraus oli se, että soitimme laivayhtiöön tilataksemme isomman hytin sieltä luksusalueelta autokannen alta ja antipasi lähti mukaamme.

Joonas: Emme syöneet blinejä. Söimme lopulta buffetissa. Siellä oli niitä leikkeleitä ja perunoita ja mitä siellä nyt on. Kyllä te tiedätte mitä laivoilla on tarjolla! Sellaista saaristolaishöttöä, johon kuuluu paljon kalaa, jota en syö. Kyllähän blineihinkin ahdetaan mätiä, jota en myöskään syö. Loppujen lopuksi olin nälässä koko... ei vais, en ollut. Viking Buffetille täytyy antaa rispektiä siitä, että siellä oli kaikkien aikojen parasta bearnaisekastiketta.

june: Minä sain lopulta niitä blinejä saapuessamme Turkuun ja mennessämme Vt:n kanssa ravintola Kouluun. Mutta blinit olivat loppujen lopuksi sivuseikka koko matkassa, tärkeintähän oli-- mikä tässä oli se tärkein juttu?

Jaahas, Joonas ei vastaa vaan meni lämmittämään roiskeläppää. Ai, ei lämmitäkään vaan syö kylmänä sitä. Näin sitä tottuu hyvään kun vähän käy gourmet buffeteissa. Vaihdan vielä musiikkia tästä Plump DJ:n biisistä esim. 22-Pistepirkkoon.

Joonas: Tärkeintä tässä oli liike, ei päämäärä. Et sinä varmaan olisi muuten liikahtanut vapaaehtoisesti turkuun ja siitä vielä Ruotsiin, ethän? Niin, Ei-turkulaisen Osakunnan jäsenenä kirjoitan toki turun pienellä. Turku... ah, darba laiks!

june: Ah, darba laikseja ei onneksi tuolloin ollut. Veikkaan, että kukaan lukijoistamme (niistä tuhansista) ei tiedä mitä darba laiks tarkoittaa. Paitsi Julieta! Mutta Julieta ei ole lukijamme, kuinka surkeaa.

Laitetaanko tähän väliin jotain kuvia?

Joonas: Laitetaan toki!



Tämä kuva on siitä vaiheesta, kun saimme päähämme haluta antipasin mukaan risteilylle?


Tässä on laivan aamiaispöytä.


Tässä on kuva meistä matkalaisista!


Tässä on kuva matkasta.

Lisätäänkö noita kuvia sitten lisää, kun ollaan päästy tässä kerronnassa... johonkin? Maihin?

june: Mistä jatketaan? Buffetista, baareista vai siitä että minun housuni, hiustenhoitotuotteeni ja Elämän Kirjani ovat jääneet Turkuun? Voin kyllä kertoa hassun sattuman tässä välissä. Joku Vt:n kaveri kutsui meidät Rymättylään pilkkimään, mutta emme voineet lähteä, koska kaikilla oli hirvittävä krapula. Tänään sain joltain yritykseltä jostain mystisestä täysin syystä kutsun ilmaiselle reissulle Rymättylään sisältäen saunomista, kylpylöintiä ja illallisen. Minusta tässä kaikessa on jokin suurempi merkitys.

Joonas: Minusta loogisin jatkumo olisi mennä nyt nukkumaan.

june: Ok, tätä täytyy sitten kyllä jatkaa huomenna tai joskus. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

Ilkka kirjoitti...

Hope you will visit my blog too!

Olipas se selostus, kylkyl.

Anonyymi kirjoitti...

Lue koko blogi, melko hyva