sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Pelkät viikset 2009

VIIKSIGAALA 2009

Viiksigaala järjestetään tänä vuonna ravintola Doriksessa Tampereella 31.1.2009. Alla gaalan aikataulu ja hinnasto:

18.00 Ovet auki, äänestys alkaa, dokaus
19.00 Loirin lehtolapsi plays Seppo Boisman, dokaus
19.30 Viiksikisan osallistujien esittely, jonka jälkeen äänestys päättyy, dokaus
20.00 Äänten laskeminen, dokaus
20.30 Diplomien jako, voittajien julkistaminen, dokaus
21.00 Tuulia (mahdollisesti myös dokaus)

Sisäänpääsymaksu: vapaaehtoinen 1 euro, sisältää narikan ja Doriksen sisäänpääsyn koko illaksi

Allaolevat juomat 2,5 euroa:

0,3l olut
0,3l upcider
12cl viini
salmari ja terva

june: Meillä on tästä kuviakin, mutta... Joonas ei löydä kameraansa - ei vaan minun kameraani - eilisen jäljiltä. Tosin se ei ole kummallista, koska asunnossamme ei ole mm. keittiötä, kylpyhuonetta ja saunaa, joten kaikki tavarat sijaitsevat hyvin järjestäytyneessä kaaoksessa.

Joonas:
Tässä on nyt kuitenkin etsitty jo puvun taskuista, pizzalaatikoiden alta ja viinipullojen seasta. Mitään muuta täällä ei sitten oikein olekaan. Pitäisiköhän jääkaappikin tsekata varmuuden vuoksi?

june: Tsekkaa. Tuo samalla oluet. Minä muuten olin Pelkät viikset 2009 -gaalan seremoniamestari ja huomasin, että olen rakastunut Seppo Boismaniin. Mitä ajatuksia tämä sinussa herättää?

Joonas: Minä olen rakastunut sinuun, mutta se taitaa olla vähän yksipuolista. Niin, kamera ei ollut jääkaapissakaan. Nyt ei ole enää mitään ideoita.

june:
Ei se nyt ihan niin yksipuolista ole, ajatellen sitä, että asut täällä. Tosin minulla on tapana majoittaa satunnaisia tyyppejä kämppääni muutenkin. Noh, missähän se kamera voisi olla? Minua häiritsee tämä oikeasti, se on ihan hyvä pullonavaajakin!

Joonas: Ei se oikein mihinkään ole voinut jäädäkään ja vaikka olisikin, niin sillä tuskin kukaan tekee mitään. Ellei sitten ole akuutissa pullonavaajan tarpeessa.

june:
Noh, ilmeisesti olemme sitten ilman viiksikuvia. Paitsi tämän yhden voin laittaa:



june jatkaa: Minä toimin siis viiksigaalan seremoniamestarina. Minusta se oli mukavaa. Kuka enää voi sanoa, että Miss Kauhava 1997 -titteli ei poikisi juontokeikkoja, häh?

Joonas:
Käyhän vinkkaamassa siitä BB-Ristolle! Ja samalla vaikka BB-Kaikille, kun se tuntuu vähän olevan sellainen kahden pennin pahvijulkkisten ponnahduslauta. Mitenkäs tässä kirjoituksessa sivutaan muuten gastronomiaa? Voisin aloittaa vaikka sillä, että Doriksen kalja oli eilen kyllä ihan hyvää.

june: No ei kai tässä blogissa gastronomiasta ole kyse? Tässähän on kyse korean kielestä ja kulttuurista, vai olenko ymmärtänyt väärin? Se kalja oli todella hyvää, kieltämättä.

Joonas: No jahas! Eikö tämä blogi voisi sitten olla paremminkin nimeltään Pötyä koreaksi ja sisältää vaikka sellaisia juttuja, että 역사적 예수 연구에서 사용하는 자료는 크게 두 종류로 구분되는데, 하나는 기독교 자료로서, 복음서가 대표적인 예이다. 다른 하나는 비기독교 자료로, 그 당시 역사가나 문필가들이 남긴 예수에 대한 글들이 대표적인 예이다.

june: Jahas, sain juuri sisäpiirin tietoa, että kamerani on jäänyt viime yönä pizzerian pöydälle, josta eräs viiksikisailija sen on poiminut.

Tuosta korea-liturgiasta mieleeni tuli, että onneksi meidän asunnossamme ei käy nykyään enää niitä tyyppejä. Tiedät kai, keitä tarkoitan?

Joonas: Neekereitä?

june: EI! (Ihan hyvä, että niitäkään ei kä-- rasismisuodatin iski tässä) Minä tarkoitin niitä terveysriskityyppejä. Sinä olit silloin kotona ja voisit kertoa niistä jotain.

Joonas:
Tarkoittanet sitä siivousfirmaa, joka tuli tänne jossain saatanan astronautti-mehiläistenhoitaja-pukuhybridissä mukanaan kaikkea ihan vitun outoa sälää, kuten nyt esim. tuo autovaha(?), jonka ne jättivät hattuhyllylle, yrittivät laskuttaa extraa siitä, että on kuulemma "terveysriskejä" eivätkä edes siivonneet mitään? Joo, muistan heidät.

june: Juuri heitä tarkoitan. Se oli eeppinen kokemus, enkä ajatellut, että koskaan käyttäisin sanaa eeppinen missään yhteydessä.

Miten tähän päädyttiin viiksistä? Pitäisikö meidän muuten lähteä Armonkallioon hakemaan kameramme?

(Tässä vaiheessa taisteltiin siitä, miten Armonkallio taipuu. Ei päästy yksimielisyyteen.)

june edelleen: Kuulin juuri mielenkiintoisen trivian Armonkalliosta. Mielestäni se ansaitsee paikkansa tässä blogissa:

"Armonkallion nimi juontaa juurensa "armon vuosiin", koska alueelle muuttajille luvattiin sitä perustettaessa viisi vuokranmaksutonta vuotta."

june: Palatakseni viiksigaalaan, mielestäni oikeat tyypit voittivat. Olin tosin hieman hämmentynyt siitä, että juontajana sain määritelmän koira, jota panisin. Hau?

Joonas: Aargh, kiihotat minua olemalla tuollainen narttu. Entäs se viiksigaala?

june: No se viiksigaala! Mitä siitä nyt kertoisi? Voittaja oli tietysti Pöytä koreaksi -tiimin jäsen Pasi Pollari. Onneksi olkoon!

1 kommentti:

gal kirjoitti...

Haves nice babies